De 10 beste manieren om te schilderen als een professional

professional

Wacht op droog weer

Vochtigheid betekent druppelen en langzaam drogen, dus schilder niet op een regenachtige dag. Als je moet schilderen als het vochtig is, neem dan de tijd – en profiteer van langzaam drogende verf om je fouten te corrigeren voordat je doorgaat naar de volgende laag. Maar niet overwerken, of het zal laten zien wanneer je klaar bent.

Voer een grondige visuele inspectie en voorbereiding uit

voorbereiding uit

Gebarsten, schilferige of schilferige gebieden moeten licht worden geschuurd of geschraapt (en vervolgens grondig worden gespoeld) voordat nieuwe primer en verf worden aangebracht, omdat het gewicht van de nieuwe laag de oude verf loslaat. “Je zult gewoon je tijd en geld verspillen als je dat niet eerst aanpakt”, zegt Tom Lee, Senior Vice President Consumer Marketing voor Behr. Vettige plekken kunnen ook een beetje wassen met zeep nodig hebben, gevolgd door een spoeling met schoon water. Geef de muren anders snel af met een vochtige doek, zodat verf een schoon, stofvrij oppervlak heeft om aan te kleven.
Koop hoogwaardige borstels, rolhoezen en schilderstape.

Als je van grote verf houdt, wil je zeker geen centen knijpen in de applicatie. Goede penselen en rolafdekkingen bieden een uitstekende dekking, zodat u geen tijd en verf verspilt aan opnieuw aanbrengen, en high-end schilderstape is de echte deal als het gaat om het afdichten van druppels en vervaagt.

Ken je dutje

Hoe meer textuur je muren hebben, hoe dikker het dutje dat je op je rolhoes wilt, zodat het in spleten kan reiken en volledige dekking biedt. Maar als je te dik wordt, kun je eigenlijk textuur creëren waar je het niet wilt, dus wees voorbereid om je verkoper details te geven over wat je aan het schilderen bent.

Bescherm alles wat u niet wilt geverfd

niet wilt geverfd

U zult nooit spijt krijgen van de tijd die u besteedt aan het bedekken van vloeren, meubels en hardware voordat u aan een verfproject begint. Drop-doeken zijn een must en kleine plastic sandwichzakken met tape zijn een gemakkelijke manier om deurknoppen te beschermen.

Verwijder de lichtschakelaar en stopcontactafdekkingen.
Als je ongeduldig bent, zul je in de verleiding komen om deze stap van vijf minuten over te slaan, maar niet.

Pak je verf in

Laat uw verkoper u helpen met een realistische schatting van de hoeveelheid verf die u echt nodig hebt, zodat u alles in één keer kunt kopen. Combineer vervolgens alle verf in één grote container en meng het grondig. Dit staat bekend als het ‘in dozen doen’ van uw verf en het houdt uw kleur van begin tot eind consistent.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *