Painting Secrets die de professionals u niet zullen vertellen

Painting Secrets

Zand weg gebreken

Je moet beginnen met een perfect glad oppervlak om te eindigen met perfect geschilderde muren of houtwerk. Een pro vertelt PM dat Sander een geschiktere functie zou zijn dan Painter, omdat hij zoveel tijd besteedt aan het duwen van schuurpapier. Schuurniveaus outs pleister of voegcompound-pleisters en vlakken randen rond spijkergaten af. Schuren verwijdert ook bramen en ruwe plekken in uw trim.

Schuur de wanden van de plint tot het plafond met fijn schuurpapier op een schuurpaal. Schuur vervolgens horizontaal langs de plint en het plafond. Oefen niet te veel druk uit op de schuurpaal, anders kan de kop kantelen en de muur beschadigen. Schuur houtwerk met een schuurspons om in spleten te komen.

Koop de beste benodigdheden

Koop de beste benodigdheden
Verf en penselen niet goedkoop. Goedkope borstels zijn valse economie. Koop een Wooster of zoiets. Die plastic borstel van $ 3 laat het lijken alsof je verf op de muur hebt gesmeerd met een hark. En de haren vallen eruit. Ik hou van een mooie 2-1 / 2-inch schuine borstel. Het is veelzijdig en je kunt het wassen en hergebruiken totdat de borstelharen slijten. En krijg ook de duurste verf. Waarom? Omdat het gemakkelijk door gaat en de beste dekking biedt. Het zal lang duren. Je kunt een vuile vingerafdruk van de muur wassen zonder de verf mee te nemen. En uw hele taak gaat gewoon sneller en gemakkelijker.

Meubels dekken

Als je geen meubels uit een kamer kunt verplaatsen, verplaats je alles naar het midden van de kamer en dek je het af en wikkel je het met plastic vellen die onderaan zijn geplakt. Dit beschermt niet alleen uw meubels tegen verfdruppels en spatten, maar ook al het stof tegen schuren.

Gebruik getinte primer

Meubels dekken

Voordat de professionals muren schilderen, vullen ze gaten en repareren scheuren met voegmassa. Maar als je er direct overheen schildert, zuigt de compound het vocht uit de verf, waardoor het een platte, doffe uitstraling krijgt (een probleem dat ‘flitsen’ wordt genoemd). Die vlekken zien er merkbaar anders uit dan de rest van de muur. Om dat te voorkomen, profs primeren de muren voordat ze schilderen.
In plaats van het gebruik van witte primer, hebben professionals het meestal grijs getint of een kleur die vergelijkbaar is met de afwerkingsverf. Getinte primer is beter in het bedekken van de bestaande verfkleur dan gewone primer, dus uw afwerklaag zal levendiger zijn en minder lagen nodig hebben. Dit geldt met name voor kleuren zoals rood of oranje, waarvoor drie of meer lagen nodig kunnen zijn zonder primer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *